Шампионът Ангел Караньотов стана мъжки татко

Любопитно

4-кратният европейски шампион по супермото Ангел Караньотов и автомобилната състезателка Ива Русинова се похвалиха във Facebook и Instagram с първата си рожба.

Най-малкият Караньотов се казва Борис и е роден на 5 февруари. По-любопитното е, че бебето се появява на бял свят с помощта на същия лекар, благодарение на когото преди 26 години е проплакал и гордият днес баща – д-р Анатолий Дуковски.

В профилите си в социалните мрежи Ангел Караньотов написа:

„Борис Ангел Караньотов се роди на 5-ти февруари ❤️.
Това са най-емоционалните и хубави дни в живота ми. Родител съм от 4 дена, но това което преживях и изпитах за това кратко време е незаменимо и неописуемо. Някак си всичко друго посивява и изчезва.
Обичта към приятелите ми се увеличи, към близките ми се изостри силно, а обичта към жената, която ме дари с това скъпоценно камъче доби неизмерими граници. Благодаря ти, любима!
Д-р Анатолий Дуковски, моят син ще Ви чувства така, както аз Вас… магически. Почти 26 години по-рано Вие ме показахте на бял свят, а сега почти 26 години по-късно, дойде ред и на нашия наследник. Благодарим за това девет месечно спокойно пътешествие.
Ваш Ангел!“

Мъжката зона