Сексуалните митове, на които сме жертви

Ти и Тя

Когато става въпрос за секс, има твърде много сексуални митове. Половината от тях се основават на реалистични факти, но останалите са чиста измислица.

За съжаление, поради липсата на точна информация, много хора стават жертви на сексуалните митове. Ето защо е време да разобличим всички заблуди, свързани със секса!

Фантазиите за някой друг в леглото са нещо лошо

Да сме наясно – сексуалната заблуда идва от мозъка, а не от интимните ни части. Най-важното в една връзка е не дали си фантазираш за Николета Лозанова в леглото, а дали поемаш ангажимент към мацката си.

Жената не може да забременее, ако се отдръпнете преди еякулацията

Лоши новини на този фронт, момчета! Дори да се отдръпнете, преди да свършите, пак е възможно половинката ви да забременее. Проблемът е така наречената предеякулационна течност, която се отделя преди самата еякулация. Въпреки че вероятността тя да съдържа сперматозоиди, не е голяма, все пак такава има.

Мъжете мислят за секс на всеки 7 секунди

Според едно проучване 14% от мъжете мислят за секс всеки ден или по няколко пъти на ден, 43% – до няколко пъти на месец или седмица и 4% – по-малко от веднъж месечно. Интересното е, че в същото време 19% от жените мислят за секс всеки ден или по няколко пъти на ден, а 67% от тях – по няколко пъти на месец. Изглежда, че двата пола мислят почти еднакво за секс, което напълно отхвърля горе посоченото твърдение.

Оралният секс е по-безопасен от вагиналния си “колега”

Не сте имунизирани от болести, предавани по полов път, по време на орален секс. И при двата варианта има обмен на течности и риск от заразяване.

Мъжете винаги са готови за секс

Един от най-разпространените митове за мъжката сексуалност е този, който гласи, че мъжете никога не са изморени за секс. Факт е, че мъжете не са роботи! Понякога и ние сме изморени, нямаме настроение и нагласа за секс.

Размерът има значение

За кой ли път ще дискутираме и тази тема! Спрете да гледате надолу и да се мерите, защото размерът няма значение в секса. Истинското изкуство да задоволиш партньорката си е да познаваш нуждите ѝ, да знаеш какво я възбужда и харесва в секса.

Ако всичко друго се провали, Виаграта ще оправи нещата

Понякога Виаграта носи големи разочарования и дори рискове. Вместо да си давате парите на вятъра, се консултирайте със специалист. Често заболявания като хипертония и диабет са виновни за липсата на ерекция.

След определена възраст сексът става мираж и… хубави спомени

Ако се чувствате добре, можете да правите секс и на 80 години. Освен това, положителните физически и емоционални последици от акробатната гимнастика могат дори да прибавят няколко години към живота ви.

Мъжете не се интересуват от любовната игра

Повечето жени смятат, че мъжете имат само една цел – бам-бам и да заспят! Много от нас обаче се интересуват от нуждите на партньорката си и са готови на всичко, за да получи тя оргазъм.

Мъжката зона