Сексът и 12-те зодии

Лайфстайл

Мъжете имат различни предпочитания и нагласи в секса спрямо зодията си, твърди Наталия Кобилкина в новото си видео от канала „Съветите на Др. Ко“. А какви са те?

Бурен и страстен секс. Овните обичат да доминират и да играят по свои правила, а последната поза, в която биха правили секс, е мисионерската. Обичат пламенните и страстни жени и всичко, което им напомня за рутина, ги отблъсква.

Телец

Чувствени преживявания. Естественият аромат на женско тяло действа изключително възбуждащо на Телците и въобще всичко, свързано със сетивата е от първостепенно значение за тях – ухания, допир, инстинкти. Нека не забравяме и вкусната вечеря, която ще приготвят за всяка жена като част от съблазняването към леглото.

Близнаци

Близнаците по-скоро говорят. Те нашепват на ушенце мръсотийки и понеже тяхната сила е в езика са готови да говорят на жената до себе си всякакви възбуждащи неща.

Истинските романтици в зодиака! Те искат секс на плажа, романтика под звездите, голо плуване… Раците палят камината и след любовните ласки искат финал с романтични филми.

Те са невероятна комбинация от най-добрите черти на Овен и Рак. От една страна са много романтични и правят жестове, а от друга страна са страстни и доминиращи. Неслучайно са определяни като едни от най-добрите любовници в зодиака.

Девите са много практични хора. Колкото и да е странно, за Девите чистотата е безумно важна, така че жените е добре да знаят – епилацията и душът преди срещата с него са задължителни. А ако жената, обект на негово желание, му позволи да я изкъпе, направо ще му вземе ума.

Везни

Те са много емоционални, харесват сексуалните игри и всяко влизане в различни роли и образи биха ги подлудили. Като цяло всички игри и забавни преживявания са важни за представителите на тази зодия.

Скорпион

Садо-мазо в целия си мащаб – връзване, пляскане, играчки, подчинение, поливане с восък – всичко това влудява Скорпиона до неузнаваемост. Казано накратко – Скорпионите са майстори на извратения секс!

Стрелец

Стрелец обожават секса сред природата – до дървото, под водопада, в езерото – всичко би им харесало. Те не си падат по лукса и извращенията, а по хубавия секс на открито.

Козирог

При тях всичко трябва предварително да е уговорено, подредено и решено кога, къде и как ще се случи. Обичат да доставят удоволствие на жената и полагат огромни и искрени усилия тя също да достигне оргазъм. Понякога им липсва спонтанност, но е сигурно, че няма да оставят неудовлетворена жена.

Водолей

Водолеите са представителите на зодиака, които са склонни да реализират всякакви интимни фантазии. Е страстните и бурни изпълнения не са тяхната сила, но пък най-хубавият виртуален секс е именно с представителите на тази зодия.

Великолепни партньори в доставянето на удоволствие на жената. Магнетични, чувствени и отдадени, сексът с тях е емоционално незабравим и истински – те галят, говорят и, дори след края на връзката, жените дълго помнят секса с тях.

Мъжката зона