Секси, по-секси, горещо: актриси, готови за стриптийз бар

Man’s World

Актьорската професия предполага превъплъщения в понякога неочаквани и прекалено „разголващи“ образи. Порталът 24СМИ състави селекция от актриси, изиграли роли на стриптийзьорка и справили се с това блестящо. Има ли име, което бихте добавили?

Джейми Лий Къртис

Актрисата Джейми Лий Къртис изигра стриптизьорка във филма „Истински лъжи“. В него тя играе съпруга на таен агент Хари Таскър (Арнолд Шварценегер), който я въвлича в импровизирани шпионски игри, една от задачите на които е стриптийз танц. Първоначално героинята е притеснена и смутена, но след само няколко движения тя усеща прилив на енергия и демонстрира невероятни умения.

Салма Хайек

Танцът на Салма Хайек във филма „От здрач до зори“ стана почти емблематичен. Трябва да се отбележи, че това е пълна импровизация на актрисата без предварителна подготовка с хореограф, като по технично изпълнение тя не отстъпва на нито една звезда в стриптийз изявите. Особеният „героизъм“ в тази сцена се изразява в наличието на змии в нея – един от основните страхове на знаменитостите.

Парис Хилтън

Много филмови критици и зрители са стигнали до заключението, че сцената на убийството на Парис Хилтън и нейният министриптийз в червено бельо е един от най-запомнящите се моменти във филма на ужасите „Восъчната къща“. Като цяло филмът не получи най-положителните отзиви.

Деми Мур

Самото име на филма – „Стриптийз“ – предполага известно ниво на умение, така че Деми Мур е трябвало цял месец да посещава уроци по стриптийз умения. Независимо от усилията и факта, че клиповете с нейните танци са все още популярни в мрежата, звездата получи антинаградата „Златна малинка“ за „най-лоша актриса“.

Мъжката зона
Добави коментар