Самотна и с котка = най-добрата съпруга

Ти и Тя

Стопанките на котки са страхотни хора, които всъщност са способни да дарят цялата си любов и всеотдайност на един мъж, и от тях стават най-добрите съпруги след това, сочат резултатите от ново проучване.

Изследването цели да потвърди или развенчае особената стигма, която витае около жените, които живеят с мъркащите си любимци. Говори се, че ако представителка на нежния пол е необвързана дълго време, със сигурност ще остарее с десетте си котки някой ден.

Хората смятат, че тези дами са толкова неспособни да създадат връзка с мъж, че предпочитат да живеят в дом, пълен с котки, отколкото да ходят по срещи. Господата пък се плашат от странностите на такива жени.

Дамите, които отглеждат котки или просто ги обожават, обикновено са с огромни сърца. Те имат толкова много любов за раздаване, че обикновено една котка не им стига, затова гледат по няколко.

Любителките на котки знаят добре колко е важно да не задушават партньора си. Досущ като своите мъркащи любимци, които ще те одраскат, без да се замислят, ако навлезеш прекалено в личното им пространство, така и техните стопанки знаят колко важен е персоналният свят и дават свобода на своите партньори.

Ако търсите дама, която не се страхува от дългосрочно обвързване, жените, обичащи и гледащи котки, са много подходящи. Те знаят добре какво щастие може да донесе стабилността в отношенията и плановете, които една двойка обикновено прави заедно.

Мъжката зона