Рок Коледа с „Голият обяд“ по Z-Rock

Ти и Тя

Любимият глас на Радио Z-Rock Елена Розберг представя специална празнична селекция. В дните до Коледа ефирът ще се сгрее със специалните коледни издания на „Голият обяд“.

В понеделник, на 17 декември, очаквайте акустичен сет от Macrophone с вокал Алан Абдала. Вторник, 18 декември, при Елена ще се представи all-star проекта на д-р Милен Врабевски. Боби Косатката, Бисер Иванов, Ивайло Звездомиров, Иво Стефанов, Павлин Иванов ще изсвирят песни от новия албум „Sorcery Inside“. Датата на неговото излизане не е случайна – 25 декември, като коледен подарък за феновете на качествената музика.

Обожаваният от младата публика Miry, ще бъде гост на на Z-Rock в сряда, на 19 декември, а страхотните музиканти от Tube Hedzzz ще направят песни от последния албум на групата в четвъртък, на 20 декември в „Голият обяд“. Петъкът – 21 декември, е обречен на Jeremy?.

Музикалните гости на Елена Розберг, които са подготвили и по едно любимо коледно парче, можете да слушате между 10 и 14 часа, а за да усетите атмосферата на живо, следете стриймингите на FB страницата на Z-Rock.

Мъжката зона