Решаващи битки за родния футбол в Лига Европа

Ти и Тя

На 15 август ни очакват реваншите от третия квалификационен кръг на Лига Европа. И ако Лудогорец вече си осигури участие в следващата фаза, то Локомотив Пловдив и ЦСКА ги чакат много отговорни двубои.

„Червените“ гостуват на Заря Луганск след 1:1 в първия мач. Срещата реванш е утре от 20.00. Армейците заминаха спокойни за Украйна тази сутрин, готови за битка и победа. В отбора има пълна концентрация преди срещата и всички са мотивирани червеният поход да продължи.

Няма да се спираме дълго на реванша на Лудогорец. Там всичко е ясно. Орлите гостуват в Уелс утре вечер от 20.30. Като новините от лудогорци са, че Марселиньо и Стойчо Стоев са решили конфликта помежду си и се очаква бразилецът да се завърне в следващите мачове. Толкова за този двубой, тъй като там нещата са повече от ясни.

Утре вечер от 21.30 Локомотив Пловдив гостува на Страсбург. Черно-белите загубиха първия мач с 0:1. Визови проблеми съпътстваха пловдивчани, но изглежда, че всичко ще бъде решено благополучно. Проблеми с визите имаха Парвизджон Умарбаев и Стивън Езе, но последните информации сочат, че и двамата ще могат да вземат участие в утрешния мач.

И трите български отбора ги очакват интересни реванши. Лудогорец ще може да почине, да пусне резерви и да мисли за по-сериозните изпитания у нас и в Европа. Локомотив Пловдив и ЦСКА обаче се хвърлят в битки за класиране. Утре ни очаква поредната българска евро вечер. И дано тя завърши с 3 български отбора, класирали се за плейофите. Успех на българските представители в Лига Европа!

Делян (Дидо) Калинков е запален футболен фен, член на българските фен клубове на отборите Нюкасъл и Рома. Обича киното, музиката, историята и литературата. С диплома по Публична администрация в Софийския университет, сега Дидо учи магистратура по спортна журналистика.

Мъжката зона