Репортерът на „силиконките“ със собствена рубрика в телевизията на Слави

Ти и Тя

Скандални репортажи, разобличаващи снимки, неудобни въпроси и куриозни моменти – всичко това вече няма да липсва в телевизионния ефир. Известният с пиперливите си репортажи Борислав Борисов – Bobby Star Reporters – става част от екипа на 7/8 TV със своя рубрика във „Вечерното шоу на Слави Трифонов“.

Звездният репортер, прочут със скандалните си интервюта с плеймейтки и силиконови „красавици“ (кавичките не са случайни), продължава линията на смелите експерименти. Bobby е готов да забавлява зрителите, да показва истини и да търси отговорите на въпроси, които всички си задават.

Новата телевизионна рубрика се казва „Star Reporters“ по едноименната идея на неговото онлайн предаване. На този етап Bobby ще пуска своите материали всяка седмица, като интересът гръмна още от първия епизод. Ако сте пропуснали момента, може да го видите отново на сайта на телевизията.

Напомняме, че Bobby вече почти пет години развива онлайн предаването Star Reporters. За това време са направени над 1000 репортажа, превърнали се в символ на провокация и забавление. Освен с абсурдните разговори със „силиконки“ Bobby се гордее и с това, че няма звезда от българския шоубизнес, която да е устояла на личния чар и силата на микрофона му.

„Star Reporters“ може да гледате всяка седмица по 7/8 TV и онлайн на сайта на телевизията.

Мъжката зона