Pulse Fitness & Spa обяви най-добрата цена за клубна карта

Man’s World

Най-голямата фитнес и лайфстайл верига в България – Pulse Fitness & Spa, отпразнува своята 8-ма годишнина.

По този повод организираха промоционална кампания, с която всеки имаше възможност да започне по-здравословен начин на живот на изключително атрактивна цена с 55% отстъпка.

Фитнес веригата работи на принципа на клубно членство и закупувайки карта за фитнес, ще си осигурите целодневен достъп до всички обекти и услуги, които се предлагат от тях: фитнес, кардио, десетки групови занимания, спа зони, външен басейн, открита кросфит зона, солариум и т. н.

Pulse Fitness & Spa продължава да се грижи за своите клиенти, като обяви най-добрата цена за клубна карта в историята си до момента.

Като лидер за последните 8 години Pulse Fitness & Spa успя да открие 11 действащи обекта, получили неколкократни отличия за най-добър фитнес, спа център, лайфстайл верига на годината, с което се превърна в най – бързо развиващата се верига фитнеси и уелнес клубове в България.

ТИ СИ НАЙ-ДОБРИЯТ ПРОЕКТ, ВЪРХУ КОЙТО НЯКОГА ЩЕ ИМАШ ВЪЗМОЖНОСТТА ДА РАБОТИШ!

Подари си един по-добър начин на живот.

Икономист по образование и журналист по призвание. Фен на мощните мотори и бързите коли. Работил е в някои от най-големите електронни медии у нас. Слуша рок и не крие, че сред любимите му банди са The Struts, Sonic Youth и Soundgarden.

Мъжката зона
Добави коментар