Променя ли се нещо, когато станете на 30?

Man’s World

Навършването на 30 години може да е повод за голям празник. Тази годишнина е чудесно време за равносметки – на какъв етап сте в живота си, какви са целите ви за бъдещето. За мнозина това е и момент, в който се появяват болежки, които преди не са правили впечатление, а махмурлукът става по-дълъг. Ето какви са промените, с които ще се сблъскате, заменяйки двойката с тройка.

1. Отношението към тялото ви започва да личи

Лудите нощи и злоупотребата с някои вещества в 20-те ви години, ще ви се отплатят с високо кръвно налягане и проблеми със сърдечната дейност в края на 30-те. Така че ориентирайте се към по-щадящи здравето забавления в ранните си години. Хранителният режим също е от значение. Колкото повече боклуци ядете като млади, толкова по-бавен ще е метаболизмът ви с напредване на възрастта. Тялото ви се възстановява по-бавно при нараняване и можете да развиете непоносимост към някои храни.

2. Осъзнавате, че мнението на другите не е от такова значение

Младите хора губят много време в притеснения за мнението на околните. В повечето случаи то няма никакво значение. Осъзнавайки това, ще свалите огромен натиск от себе си.

3. Отношенията с приятелите се променят

Вече не сте деца, повечето са сериозно обвързани или имат семейства. Да, пак се виждате и си говорите глупости, но вече не е същото. Особено ако вие нямате приятелка или съпруга. Потърсете своето място под слънцето и хората, с които искате да го споделяте.

4. Някои връзки просто нямат бъдеще

Всяка връзка ще окаже влияние върху характера и мисленето ви. Но не всичко е задължително и вечно. Ако нещо не върви, просто трябва да сложите край и да се съсредоточите върху истински важните неща в живота.

5. Връзката с родителите ви ще се промени

Разбирате, че не може вечно да сте в опозиция на родителите си и влизате в коалиция с тях. Те са просто хора и са преминали през етапите, в които вие тепърва навлизате. Майка ви и баща ви остаряват и също имат нужда от подкрепа. Не забравяйте хората, които са ви отгледали и са ви направили човекът, който сте днес.

Весела е от онези хора, чието чувство за хумор може да те разсмее до сълзи и да те разплаче до смях. Завършила е право, но всячески се опитва да избягва тази сфера. Работила е в едни от най-гледаните риалити формати като „Big Brother“ и „Фермата“.

Мъжката зона
Добави коментар