Причината жените да изневеряват е само една

Man’s World

Този въпрос е чоплен толкова пъти, че вече започва да става досаден. Скучно им било или пък не били разбрани. Как по-точно може да се узнае една жена какво иска, след като това е процес, разрешим само с механизмите на теорията на вероятностите?

Няколко умни глави се събрали и измежду 10 000 жени (приемаме, че броят е достатъчно голям, за да се доверим) измъкнали едно, не споделяно досега признание. Повече от 70% от любезните дами споделили, че, пичове дръжте се, не им помагаме достатъчно вкъщи. Домакинската работа, това е разковничето и се питаме как пък досега никой не се е сетил?

Всички размишления на тема страст и позастинала любов се оказват плява в очите. Ако се чудите защо жена ви мърмори вечер, когато шета из дома ви, изглежда не ѝ липсват любовните ласки, а ѝ пречат купищата чинии, оставени след вечеря, прането, което виси на простора от два дни или кой знае какво друго още, ясно само на нея.

От всичко, казано дотук излиза, че огромно количество от главоболията ни могат да се решат с едно елементарно изхвърляне на боклука или пък забърсване на малко прах. Сега, не обещаваме, че ще бъде качествено, но пак е нещо.

Като се замислим, след всичко, което ще си причиним, ще остане малко повече време на половинката за… е, досещате се, нали? От това виждаме поне две ползи – боклукът в контейнера, жената спокойна. Симбиоза!

Мъжката зона
Добави коментар