„По моя начин“ на Димитър Бербатов тръгва на национално турне

Лайфстайл

Премиерата на „По моя начин” се превърна в едно от най-големите събития на годината и над 1000 почитатели на красивия футбол и вдъхновяващите истории успяха да се срещнат с Димитър Бербатов. Поради огромния интерес на читатели от цялата страна да се срещнат със своя футболен герой, той ще представи официалната си автобиография в още шест града.

Мащабното национално турне, посветено на The #D9Book, стартира със среща в Благоевград – родния град на голмайстор №1 за България.

На 24 ноември 2018 г. от 13:30 ч. до 16:30 ч. в книжарница „Хеликон” – Благоевград, голмайсторът за всички времена за националния отбор, голмайстор на Premiership и двукратен шампион на Англия, ще си припомни „укротяването на опърничaвата топка”.

Седмица след срещата „в махалата” Димитър Бербатов ще представи автобиографията си и в още пет града:

 • 17:00 ч. – 21:00 ч., 29 ноември (четвъртък) – гр. Велико Търново
  (Клуб „Седем” – ул. „Александър Дондуков” 27)
 • 17:00 – 20:00 ч., 30 ноември (петък) – гр. Русе
  (Книжарница „Ciela Books & Music“ – Mall Русе)
 • 17:00 – 20:00 ч., 1 декември (събота) – гр. Варна
  (Книжарница „Ciela” – Фестивален и конгресен център)
 • 17:00 – 20:00 ч., 2 декември (неделя) – гр. Бургас
  (Гранд хотел & СПА „Приморец”, ул. „Александър Батенберг” 2)
 • 18:00 – 21:00 ч., 3 декември (понеделник) – гр. Пловдив
  (Книжарница „Сиела” – Mall Пловдив)

Добре дошъл е всеки, който би желал да се срещне с един от най-изявените български спортисти, да получи подпис върху своето копие от „По моя начин” и да се снима с автора. В средата на месец декември събитията за 2018 година ще приключат със среща със студенти в Софийския университет.

В „По моя начин” Димитър Бербатов разказва не само футболни, но и житейски истории, без задължителен хепиенд – с надеждата всеки да разпознае себе си и да намери своя път към успеха. В 500 страници оживява историята на едно обикновено момче от малък град, което успява да изкатери „футболния Еверест”.

Написана честно и неподправено, официалната автобиография (в съавторство с Найден Тодоров и Димитрина Ходжева), не спестява нищо и проследява както успехите, така и най-тежките моменти от живота на Димитър. Изданието съдържа над 70 снимки, включително и непубликувани до момента, от личния архив на футболиста, а автор на предговора е самият сър Алекс Фъргюсън.

Мъжката зона