Плюсовете и минусите на голото теме

Ти и Тя

Отдавна се шушука, че мъжете, които не могат да се похвалят с буйна коса, са по-потентни от своите „космати“ събратя. Съдейки по собственото им мнение, в това твърдение има известна доза истина, пише в. „Daily Star“.

Проучване, направено във Великобритания по поръчка на клиника за присаждане на коса на „Харли стрийт“, сочи, че около 38% от плешивците се оценяват като „добри“ или „брилянтни“ в леглото. За сравнение – само 29% от мъжете, които не страдат от плешивост, си поставят подобни оценки.

Допитването показва също, че една пета от плешивците правят по-малко секс и се смятат за по-непривлекателни, отколкото преди да се простят с косата си. Според данните от проучването плешивите мъже освен това са по-склонни да изневеряват и по-често страдат от тревожност и депресия.

Във Великобритания средната възраст, на която мъжете оплешивяват, е 38 години. Същевременно само една трета от дамите във връзка с плешивци смятат, че мъжът трябва да направи нещо по въпроса с голото си теме. Останалите явно са доволни от половата мощ на плешивите си партньори.

Мъжката зона