Перманентна еякулация!

Лайфстайл

Отворено писмо до д-р Врабчев!

Да ти се оплача. Имам проблеми с еякулацията и се чудя дали съм наред. Ти, като ветеринар, да си кажеш мнението. Събуждам се сутрин. Оплескан съм до уши. Полюции. Усещането е все едно съм спал цяла нощ в леген, пълен с С200. Вече дори не ми прави впечатление, ходя да се мия, после си пия кафето и чета само некролозите от в-к „24 часа“, за да не се възбудя пак, защото като се възбудя и еякулирам. Без да правя нищо. Кафето ми подейства, отивам по нужда. Докато се напъвам и… еякулирам.

Това добре, все пак съм си у нас, ще се измия. Обаче като изляза и отида на работа е ужас. Сядам в колата и тръгвам. Задръстване, а аз ако чакам повече от един светофар и… еякулирам. Не мога да се спра. Спирам пред офиса. Слизам и в това време някой ме потупва по гърба. Стряскам се и еякулирам. Една позната. Много хубаво момиче, говорим си, ще се видим някой ден на кафе. Прави ми комплимент, аз се изчервявам и еякулирам обилно.

Качвам се в офиса, шефът ме псува, че съм закъснял. А аз в отговор еякулирам тихичко. Отивам си на бюрото. Сядам и ти пиша. Кажи какво да направя?

Пиши ми след малко, че пак се оплесках и отивам да се измия. 🙂

Мъжката зона