Отложиха Moto Expo 2020, новата дата е все още неизвестна

Man’s World

Тазгодишното издание на изложението Moto Expo, което трябваше да се проведе между 20 и 24 март, се отлага. Причината – предпазните мерки против разпространение на Ковид-19. Организаторите на събитието съобщиха новината в неговата Facebook страница.

С голямо съжаление ви уведомяваме, че поради усложнената обстановка с разпространението на корона вирус (COVID-19) и наложената забрана за провеждане на масови мероприятия на територията на страната, Асоциацията на автомобилните производители и техните оторизирани представители в България /ААП/, отменя провеждането на Moto Expo 2020 на обявените дати 20-24 март 2020 г.

ААП подкрепя превантивните мерки на Министерски съвет и на Националния щаб за борба с корона вируса, тъй като за нас здравето и сигурността на всички участници и посетители на изложението са от първостепенно значение.

Напомняме, че очаквахме на изложението да присъстват над 10 000 изложители и посетители, които ние не бихме искали да излагаме на риск.

ААП изразява своето съжаление от взимането на това решение, но здравето на всички участници и посетители е основен приоритет.

Разчитаме на разбиране от всички заинтересовани страни за въведената мярка.. 😷

👉Очаквайте скоро обявяване на новите дати!

Мъжката зона
Добави коментар