Още две групи на фестивала Midalidare Rock In The Wine Valley 2021

Man’s World

The Dead Daisies, водени от Глен Хюз, легендарният глас на Deep Purple, също потвърдиха своето участие на Midalidare Rock In The Wine Valley 2021.

Супергрупата е съставена още от китаристите Doug Aldrich, свирил с Whitesnake и Dio, David Lowy свирил с Mink и Red Phoenix и барабаниста Deen Castronovo, свирил с Journey, Bad English и Hardline.

Освен тях в деня на Judas Priest ще видим немската пауър метъл група Freedom Call. Бандата е създадена през 1998 година от китариста и вокалист Chris Bay, който идва от семейство на професионални музиканти. В началото той свири с барабаниста на Gamma Ray Dan Zimmermann и китариста Sascha Gerstner, който на по-късен етап отива в Helloween. До този момент Freedom Call имат зад гърба си десет студийни албума, като последният от тях, M. E.T. A.L. излезе през 2019-а година и за първи път ще бъде представен в България.

„Много хора ми казаха, че някои от парчетата в последния ни албум, спокойно можеха да са част от първите ни записи, което за нас е голям комплимент защото означава, че има нещо уникално в нашето ДНК, което сме запазили и хората ни свързват с него“, разказва фронтменът на Freedom Call – Chris Bay.

Midalidare Rock In The Wine Valley ще се проведе на 16, 17 и 18 юли 2021 г. Цените на билетите са: за 16 юли, когато хедлайнер ще са Running Wild еднодневен билет е 60 лева. За 17 юли, когато хедлайнер ще са Within Temptation, цената на еднодневния билет е 60 лева. За 18 юли, когато хедлайнер ще са Judas Priest, цената на еднодневния билет е 80 лева. Тридневните билети са на цена от 120 лева.

Всички билети могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim. Деца до 12 години влизат безплатно.

Мъжката зона