Оргазъм само с докосване? Възможно е, да!

Ти и Тя

Една жена може да бъде възбудена по много начини и за това не е нужно само и единствено да бъде осъществен полов акт, а дори напротив.

Те са изключително чувствителни и могат да усетят удоволствие и чрез докосвания на точните места.

Днес ще ви разкрием тайната на един друг вид женски оргазъм – този, който идва само след нежни ласки по тялото. Да, момчета, напълно възможно е – ето как!

1. Не подминавайте стъпалата и пръстите на краката. Кожата в тези части на краката е чувствителна и много жени изпиват оргазъм от галенето на пръстите на краката. Ако нежно засмуквате пръстите и периодично пускате език между пръстите, екстазът ще бъде незабавен.

2. Ушната мида също може да подари много приятни усещания. Възбудата е гарантирана, ако прокарате върха на езика по края на ухото. Развълнуваното дишане и нежните докосвания ще разлюлеят кого ли не.

3. Докосването до устните е много важно за всяка една жена. Именно чрез целувките, ласките и захапването на устните се предава страстта и нежността между партньорите. Лесно е да се стигне до възбуда с целувка, важното е по-често да се прави това.

4. Шията на партньорката също изисква особено внимание. Достатъчно е да се доближите отзад, да докоснете кожата на шията с върха на езика и възбудата ще бъде бързо постигната. Целувките, леките захапвания или докосвания с крайчеца на пръстите на тази част от тялото ще бъдат много възбуждащи.

5. Дупето е също чувствителна област от тялото на жената. Двете му половинки може не само да бъдат галени или стискани, но може да бъдат целувани, хапани или пошляпвани. На много жени им харесват леките пошляпвания на дупето по време на секса.

– Източник: edna. bg –
Мъжката зона