Online Мръсни Приказки: червена точка за нета в цяла Европа

Любопитно

Бъдете част от първите „Online Мръсни Приказки 18+“ на 11 април. Началото е в 22:00 ч. Участие ще вземат Александър Сано, Ваня Щерева, Любен Дилов, Георги Блажев, Димитър Калбуров и Гери Турийска – Козева.

На 11 април, ще сложим червена точка на интернета на цяла Европа! Литературният проект „Пощенска кутия за приказки“ ще сподели българската си аудитория с европейската на интернет телевизията на българите в чужбина Neterra. TV.

„Пощенска кутия за приказки“ е литературен проект по идея на Гергана Турийска – Козева. Създаден е през 2010 година и вече 10 години изпълва залите с фенове на късия разказ. Периодично Гери Турийска обявява тема, по която всеки може да напише и изпрати текст.

Дали ще бъде есе, песен, проза, разказ – няма значение, стига да е написано интересно и увлекателно, и да не прескача обема от 3 страници. Избират се 10-те най-добри произведения, които се четат по време на публични събития от най-популярните лица у нас – актьори, музиканти, водещи, спортисти и пр.

„Мръсни приказки“ са пикантни истории, които са подходящи САМО за лица, навършили 18 години. Но и едно от най-атрактивните и посещавани събития в България.

Мъжката зона