Няма нищо по-добро от мисионерската…

Лайфстайл

Кама Сутра със своите всевъзможни предложения явно не е любимото четиво на британците – когато става въпрос за секс, жителите на Острова предпочитат мисионерската поза, пише в. „Daily Star“, позовавайки се на резултатите от допитване, направено по поръчка на Paddy Power™ Games сред 2000 души.

Данните от проучването показват, че макар и лишена от въображение, „добрата стара мисионерска поза“ е предпочитана от 29 процента от населението. Двадесет и седем процента от участниците в анкетата отдават предпочитанието си на т. нар. кучешка поза, а 19 процента – на позата „ездачка“.

„Много двойки обичат мисионерската поза, тъй като изисква изобилен контакт кожа в кожа“, обяснява сексоложката Анабел Найт.

По отношение на позите в секса британците може и да са традиционалисти, но когато въпросът опре до местата, на които най-често се отдават на горещи страсти, ситуацията изглежда „по-пикантна“.

За палавите 51 процента от жителите на Острова предпочитаното място за секс е кухнята, за 47 процента – автомобилът, а за 14 процента – службата.

Мъжката зона