Нови кадри от дългоочакваното завръщане на „Живите мъртви“

Любопитно

FOX сподели нови кадри от дългоочакваното завръщане на „Живите мъртви“. Новите шест епизода от продължението на десети сезон ще бъдат излъчвани премиерно от 01 март, понеделник, по FOX.

В предстоящите шест епизода ще видим как нашите оцелели се опитват да се изправят на крака след разрухата, оставена от Шептящите. Годините на борба си казват думата и травмите от миналото отново излизат на повърхността и разкриват уязвимите им места.

Те си задават въпроси за положението, в което се намира човечеството, за бъдещето на общността и състоянието на духа си. Дали ще намерят сили да съхранят живота, приятелството и групата си?

Сред гостуващите звезди в тези епизоди са Робърт Патрик в ролята на Мейс, Хилари Бъртън Морган в ролята на Люсил, както и новата звезда на сериала Океа Еме-Аквари в ролята на Илайджа.

Базиран на поредицата комикси на Робърт Къркман, издадени от Image Comics, „Живите мъртви“ е продуциран от AMC Studios с изпълнителни продуценти Скот Гимпъл, директор „Съдържание“, Анджела Канг, шоурънър, както и Къркман, Гейл Ан Хърд, Дейв Алпърт, Грег Никотеро, Джоузеф Инкапрера и Денис Хът.

Мъжката зона