Нещата, които привличат жените

Любопитно

Случвало ли ви се е някога да се запознаете с жена, която да иска веднага да ви заведе в дома си, да ви запознае с родителите си, защото сте най-добрият, който е виждала? И на нас не. Но това не е повод за отчаяние.

Първото нещо, което жените забелязват у мъжете, е външният вид. Но той често е отражение на личността и вътрешната същност. По-трудоемко и изискващо доста повече усилия, е умението да задържите женското внимание. Ние ви показваме 10 качества и характеристики, които ще ви помогнат в успеха ви с жените.

1. Чувство за хумор

Вярно е, че всички жени си падат по мъже с чувство за хумор. Доброто чувство за хумор е признак за духовитост и интелектуален сарказъм. Но не прекалявайте, за да не отегчите жената, която се опитвате да спечелите.

2. Поддържайте стандарт

Жените обръщат особено внимание на статуса и социалното положение на мъжете. Парите не са най-важният аспект, но са определящи за вкуса, личността и името ви.

Пълния списък с 10 неща в мъжете, които привличат жените, вижте
в електронното списание © 10-те най.

Весела е от онези хора, чието чувство за хумор може да те разсмее до сълзи и да те разплаче до смях. Завършила е право, но всячески се опитва да избягва тази сфера. Работила е в едни от най-гледаните риалити формати като „Big Brother“ и „Фермата“.

Мъжката зона