Не нулата е важна, а стартът!

Лайфстайл

От 26 до 30 юни 2019 г. близо до Ботевград ще се проведе Първата на Балканите Предприемаческа програма на село за 5 дни Zero Start, която ще обостри всичките ти сетива.

В рамките на 5 дни програмата ще те подложи на различни предизвикателства, с които коренно ще се промени начина ти на мислене. Ще си докажеш, че излизането от зоната на комфорта може да бъде забавно и приятно с правилните инструменти и ситуации. И всичко това сред приРодата!

Въпросът е: дали Ти си готов да излезеш от зоната си на комфорт и да се впуснеш в това приключение с неочакван край? Zero Start ще развие предприемаческите и лидерските ти умения. Ще ти даде пряк достъп до ресурси в предприемаческата екосистема и възможност за развиване на проект, решаващ даден проблем, открит точно от Теб.

За да кандидатстваш, не е нужно да имаш досегашен досег с предприемачеството, нито да имаш предварителни идеи. В първия ден ще те разпределят в 5 екипа по 4 участници и ще започнете заедно от нулата по пътя към откриването на проблем, решението на който е по вашите общи възможности, експертизи и опит.

Лекциите са концентрирани в рамките на максимално 1 час на ден, а останалото време е за практическа работа по групи с подкрепата и помощта на 5 доказани професионалисти в своята сфера в ролята на ментори. Заедно ще преминете през 6-те основни модула на Zero Start:

 1. Генериране на проблеми;
 2. Вземане на обратна връзка по дадените проблеми;
 3. Избиране на един проблем, на който може да приложим решение;
 4. Целеполагане;
 5. Първи стъпки при осъществяването;
 6. Презентиране.

Всичко това ще се случи в двора на ZeLLin House, която е на 50 км от София и на 3 км от Ботевград. В края на Ден 5 ще си тръгнете с работеща концепция за 5 проекта, решаващи 5 проблема.

Но, разбира се, това не е всичко! Организаторите допълват пейзажа с:

 1. Разходки в гората;
 2. Рисуване с въглен и творчество с керамика и дърво;
 3. Прожекции под звездите;
 4. Три хапвания на ден с домашно приготвена храна от фермата и градината ,,на съседа‘‘;
 5. Четири нощувки в хотел или в палатка под лунното лятно небе;
 6. Кулинарно предизвикателство Entrepreneurs’s Kitchen;
 7. Скачане с бънджи от балон;
 8. Десерти с насекоми;
  • И още много изненади…

Защо на село? Защото е време да излезем от матрицата ,,9-5‘‘ и защото Не Нулата е важна, а Стартът! Осмеляваш ли се? Кандидатствай до 10 май 2019 г. на: zerostart. neftelimov. com

Мъжката зона