Награда: Кой спечели двойни кинобилети за филма „Момчета за пример“?

Man’s World

Колко лош може да стане един ден? Творческият екип зад “Суперяки”, “Ананас експрес” и “Саламена фиеста” ни разкриват трудностите да бъдеш шестокласник в ексцентричната комедия “Момчета за пример”.

След като получава покана за първото си парти с целувки, 12-годишният Макс (Джейкъб Трембли, “Стаята”) изпада в паника, защото не знае как да се целува. Нетърпелив да получи някакви насоки, Макс и най-добрите му приятели, Тор (Брейди Нуун, “Престъпна империя”) и Лукас (Кийт Л. Уилямс, “Последният човек на Земята”), решават да откраднат дрона на бащата на Макс – дрон, който на Макс му е абсолютно забранено да пипа, за да шпионират по-голямата му съседка, която притежава завидни познания в областта.

Планът им обаче се проваля с гръм и трясък, а дронът е задържан. Отчаяни да го получат обратно, преди бащата на Макс (Уил Форте, “Последният човек на Земята”) да се прибере вкъщи, момчетата бягат от училище и дават начало на одисея от епично лоши решения, включващи случайно откраднати наркотици, пейнтбол в студентска бърлога и бягство, както от полицията, така и от ужасяващи тийнейджърки (Моли Гордън, “Безкраен купон” и Мидори Франсис, “Бандитките на Оушън”).

Режисьор на “Момчета за пример” еДжийн Ступнитски, който е и сценарист заедно с Лий Айсенбърг (“Офисът”, “Палавата класна”). Продуценти са Еван Голдбърг, Сет Роугън, Джеймс Уивър и Лий Айсенбърг.

“Момчета за пример” ще правят пакости в кината от 16 август, а в дните до четвъртък © Мустак | Мъжката зона и Форум Филм България ви дават шанс да спечелите два двойни кинобилета за филма.

Условието беше: Споделете имената на поне две актриси, носителки на “Оскар”, с които вече си е партнирал Джейкъб Трембли.

Отговорът: Джулия Робъртс в „Чудо“, Бри Ларсън в „Стая“ и Натали Портман в „Смъртта и животът на Джон Ф. Донован“.

Двойни кинобилети, валидни за веригите на Синема Сити и Кино Арена, печелят: Мартин Иванов от гр. София и Иван Стойчев от гр. Пловдив.

Благодарим на всички участници и честито на печелившите! Ето няколко важни уточнения:

  • Кинобилетите, раздавани в рамките на играта, са валидни за кината от веригите на Синема Сити и Кино Арена, в периода от 19.08.2019 г. до 05.09.2019 г.
  • Участниците, спечелили билет за прожекция на филма „Момчета за пример“, са длъжни след уведомяването им за наградата в срок до три календарни дни да посочат на чие име да са билетите и за кое кино да бъдат издадени. В противен случай ще загубят правото си да ползват спечелената награда.
  • Кинобилетите са валидни само за филма „Момчета за пример“ в рамките на редовните прожекции на филма за кината.
  • Кинобилетите се получават на касата на посоченото от спечелилия ги кино срещу предоставяне на документ за самоличност.
  • Организаторите не носят отговорност в случай, че избраното от победителя кино е отменило прожекциите на филма в посочения период.
  • Кинобилетите не могат да бъдат разменяни срещу паричната им равностойност или други блага.
Мъжката зона