Награда: Кой спечели чисто нов смарт Ultra HD телевизор LG?

Man’s World

Новата година е вече тук! А какъв по-добър повод да ви предизвикаме с лесна игра и страхотен подарък – LG 55UH661V с вградена операционна система webOS 3.0 за гарантирани лесна употреба и вълнуващо изживяване. С изключително живи изображения при използване на широка гама цветове.

Условията на играта бяха наистина повече от лесни и не изискваха особени усилия, единствено мъничко желание и много късмет. Всеки, желаещ да спечели, трябваше да влезе в страницата ни във Facebook – facebook. com/mazhkata. zona и да провери колко от неговите приятели са наши фенове там.

Обещано днес, на 4 януари, жребият беше изтеглен. От всички 504 валидни регистрации, в присъствие на жури от екипа на „Меломан БГ“ ЕООД, беше изтеглен номерът на печелившата комбинация.

Късметът днес се оказа в полза на регистрацията с номер 29. До късметлийското число стоят името на Иво Герчев и неговият отговор: „8“

Иво получава чисто нов смарт Ultra HD телевизор LG 55UH661V, чийто дизайн на дисплея позволява реалните изображения да се виждат в същата позиция от всички зрителни ъгли. Това разрешава да се наслаждавате на живи, естествени цветове от всяко място в пространството.

Честито на победителя! На всички останали – успех в следващите игри на © Мустак | Мъжката зона. Изненадите предстоят!

Мъжката зона