Мъжките характеристики, които биха впечатлили една жена на секундата

Лайфстайл

Всяка жена има своя собствена представа за перфектния мъж. Но има определени черти у мъжете, които биха впечатлили дори и най-капризната представителка на нежния пол. Ние ви ги разкриваме, а от вас зависи дали ще ги използвате в бъдеще.

1. Големи вежди

Под големи не разбирайте съединени. Дори и да притежавате всички по-долу изброени характеристики, едната вежда ги елиминира на секундата. Големите вежди добавят повече мъжественост и магнетичност към външния ви вид.

2. Наболата брада

Съществува един неписан закон, че мъжете се бръснат преди важно събитие. Гладко обръснатият мъж се смята за спретнат и подреден. Но все по-модерна става наболата брада и тя вече не предизвиква негативни асоциации. Много жени я намират за изключително привлекателна и е знак, че мъжът, който я носи, обича да нарушава правилата.

3. Плътните устни

Тези устни са съблазнителни, но само ако не говорят глупости. Във всички други случаи, притежателят им би привлякъл женското внимание.

4. Оформените скули

Те придават хищнически вид на собственика им, а какво по-съблазнително от това за една жена?

5. Вените

Изпъкналите вени се получават в следствие на тежко физическо натоварване. Те се свързват със сила и издръжливост и привличат жените, защото придават обем на мъжкото тяло.

6. Миризмата

Естественият аромат на мъжа подлудява жените. Разбира се, нямаме предвид миризата след тренировка.

7. Готварските умения

Съществува мнение, че мъжете нямат място в кухнята. Но ако попитате жените, те ще ви отговорят, че няма по-впечатляваща гледка от мъж по готварска престилка, който твори кулинарни шедьоври.

8. Усмивката

Мъжете с чувство за хумор винаги имат предимство. Красивата усмивка и сияещият поглед са мощни оръжия са съблазняване и винаги помагат в разчупването на леда.

Весела е от онези хора, чието чувство за хумор може да те разсмее до сълзи и да те разплаче до смях. Завършила е право, но всячески се опитва да избягва тази сфера. Работила е в едни от най-гледаните риалити формати като „Big Brother“ и „Фермата“.

Мъжката зона