Музиката и влиянието, което оказва върху тренировката ви

Лайфстайл

Тренировките не са това, което бяха. Благодарение на музиката. Правилно подбраният плейлист може да трансформира тренировката ви от задоволяваща в перфектна. Влиянието ѝ се простира дотам, че дори и най-трудните упражнения преминават като детска песничка.

Учените са открили, че слушането на бързи песни по време на тренировка увеличава усилията, които сте готови да положите и спомага сърдечната ви дейност. Бързото темпо на песните влияе и на дейности като ходене, тичане и колоездене.

Множество изследвания в различни части на света са достигнали до заключението, че най-подходящата музика за тренировки има общо нещо: бърз ритъм. Инструментите, които играят основна роля в перфектния тренировъчен плейлист, са барабаните.

В заключение, заредете телефона си с хип-хоп, електронна музика или рок и оставете на мотивацията си да расте правопропорционално на мускулната ви маса. А ако изпитвате някакви затруднения в намирането на подходящи песни, вижте предложенията на електронното списание © 10-те най.

Весела е от онези хора, чието чувство за хумор може да те разсмее до сълзи и да те разплаче до смях. Завършила е право, но всячески се опитва да избягва тази сфера. Работила е в едни от най-гледаните риалити формати като „Big Brother“ и „Фермата“.

Мъжката зона