Монасите от Шаолин отмениха спектаклите си у нас

Man’s World

Монасите от Шаолин трябваше да демонстрират невероятните си умения по време на две дати у нас – на 22 февруари в зала 1 на НДК, а в морската ни столица – на 24 февруари в ДКС. За съжаление, поради промени в тур разписанието на формацията, се налага гостуването им в нашата страна бъдат отменено.

Почитателите на източната философия и бойни изкуства, които вече са си закупили билети за някой от двата спектакъла у нас, имат възможност да върнат билетите и да получат паричната им стойност.

Това ще се случва на всички каси на Eventim, от които има закупени билети от днес, 19 декември, до 24 февруари 2020 година. Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim. bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

В случай, че са закупени от сайта на Eventim. bg:

  • с кредитна карта – трябва да се изпратят до централния офис на Eventim или да ги върнат лично и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени.
  • с наложен платеж или по банков път – зрителите трябва да върнат билетите си по пощата с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка. Могат да се върнат и в централния офис на Eventim bg, намиращ се на ул. „6-ти септември“ 58, където ще бъде възстановена сумата в брой.
Мъжката зона