Мишо Шамара нападна „Upsur“

Интересно

Култовият рап изпълнител на Мишо Шамара набоди колегите си от групата на прохода. Според него бедствието и други не четат рап в истинския смисъл на думата. Мишо живее в Съединените щати от много години и рядко се прибира в България, но по време на последния си престой той не пропуска да подчертае колко разочарован от музиката в момента, пише България днес.

„Те са шампионите на на й-дървения, невъзможен рап в света. Някои изоставени думи, които звучат, уж много умни. На й-смешното, когато отиват на сцената и гледат само на обувките си. Ако това не е балет, хората са изненадани какво е Случва се. Разликата е, че винаги съм правил български рап и те правят български рап. Дори сега, когато знам английски, виждам как някога сме направили всичко правилно. И сега това е някакво клише “, мисли Шамара Подокаста с участието си. Той продължава да критикува групата в личния си профил.

Барманът прави отстъпка на Хазард, не разпознава Лена Бориславов „Upsurt“ – това не е рапъри на Nik’vi, а поп изпълнители. Какво може да бъде хип-хопът. Те отиват на различни техники, пеят политици, правят снимки с водещи и са любими медии. Те нямат нищо общо с хип-хопа. Извърших само истински рап. Аз съм улично момче. Не познавах нито едно име на политика, дори не знаех кой нашият президент “, спомня си Шамара миналото.

Мъжката зона