Метъл „пиратите“ Alestorm идват за Midalidare Rock In The Wine Valley 2021

Любопитно

Фестивалът Midalidare Rock In The Wine Valley продължава да допълва силния списък с банди за изданието си през 2021 година.

Към вече потвърдилите Judas Priest, Within Temptation, Running Wild, Delain, Lacuna Coil, The Dead Daisies, Freedom Call, Project Renegade и Sabaton, се включват и шотландците Alestorm. Те ще свирят в петък, 16 юли, точно преди хедлайнерите Running Wild, на един своеобразен „пиратски“ ден.

“Това ще е като сбъдната мечта за всички фенове на „пиратския метъл“, като вече нямаме търпение да дойде време и да вземем на абордаж сцената с Running Wild. Подготвяме се за срещата с българските ни фенове, които ги очаква едно наистина незабравимо изживяване в Могилово“, споделя харизматичният лидер на бандата Кристофър Боус, който е движещата сила и в Gloryhammer.

Последният, шести студиен албум на Alestorm – „Curse of the Crystal Coconut“, беше издаден в края на май тази година и бързо се превърна в един от най-харесваните от феновете на групата.

Бандата стартира през 2004 година под името Battleheart, но през 2007 подписва договор за първия си албум с Napalm Records и сменя името си на Alestorm. Дебютният им албум излиза през 2008 година, като до момента бандата има в дискографията си 6 студийни записа.

Билетите, които са закупени за изданието през 2020 г. ще важат за 2021 г. без да е нужно да се презаверяват. Билетите за новото издание догодина вече са в продажба в мрежата на Eventim. Напомняме, че цените на билетите остават непроменени до обявяване на пълния списък с банди за фестивала.

Еднодневен билет за 15 юли с хедлайнер Sabaton – 60.00 лв.
Еднодневен билет за 16 юли с хедлайнер Running Wild – 60.00 лв.
Еднодневен билет за 17 юли с хедлайнер Within Temptation – 60.00 лв.
Еднодневен билет за 18 юли с хедлайнер Judas Priest – 80.00 лв.
Тридневен билет (петък-неделя) за фестивала – 120.00 лв.
Билет за целия фестивал (четиридневен) – 140.00 лв.

Деца до 12 години влизат безплатно.

Мъжката зона