Маколи Кълкин се завърна в нова версия на „Сам вкъщи“

Man’s World

Звездата в култовия филм „Сам вкъщи“ – Маколи Кълкин, отново влиза в ролята на Кевин Маккалистър. Поводът обаче не е изненадващо продължение на лентата, а новата реклама на устройствата на Google Assistant – Home Mini, Home Hub и смартфона Pixel.

Видеото се появи преди дни и показва някои от най-запомнящите се сцени от лентата. Някой отново е забравил Кевин вкъщи, но този път положението не изглежда толкова страшно, защото му е много по-лесно да организира времето си.

С възрастта някои от забавленията на порасналия герой малко са се променили. Плащането на доставката за пица става дистанционно, афтършейвът вече не го травматизира и макар скачането върху леглото все още да му харесва, вече мисли за прането след това, а и кръстът напомня за себе си.

В рекламата Google го информира, че единственото нещо в календара му за деня е, че „цялата къща е на негово разположение“, което звучи доста по-отпускащо от времето, когато Кълкин играеше 8-годишно момче, оставено само вкъщи от родителите си.

Маколи благодари на устройството за това, че му помага по време на едноминутната реклама. Сцените са препратки към вечерята, която си прави, „Операция Кевин“, както и известната сцена с афтършейва.

Мъжката зона