Любовта на жената минава през стомаха

Лайфстайл

Чували сте израза за мъжете и техните стомаси. Много жени се опитват да готвят, за да се харесат на някой мъж. Но напоследък става модерно и много мъже да използват уменията си (или желанието си) в кухнята, за да спечелят някоя дама.

Други пък наистина го умеят и неизбежно печелят точки пред любимия човек. Наистина са малко мъжете, които обичат да готвят, но уютът вкъщи идеално се допълва от домашно сготвено ястие. Но нека сме наясно – това не е единственият път към жена.

Не съм чула жена да се влюби в мъж, защото може да готви. Така че наблегнете на отношението си към нея, ако се държите отчуждено, безразлично и студено мислите ли, че една мусака ще оправи нещата? Е, да ще ги посмекчи, но докато тя не огладнее пак.

Ето защо смятам, че любовта на една жена не минава само през стомаха, а най-вече през ума. Ако една жена е завладяна от мъж, то е защото умът ѝ е в негова власт. Защото тя не се влюбва в баничаря, който ѝ продава баничката сутринта, нали? Е, освен ако не е Брадли Купър, може би.

Ако подсъзнателно една жена е привлечена от някого, както и да изглежда, каквото и да прави, тя няма да се откаже, дори да изглежда смешна отстрани. Дори и да сте най-добрият готвач, ако тя не ви харесва вече, с вкусни манджи няма да я спечелите.

Обаче, ако вече ви харесва или пък е на кантар и ви сравнява с някой друг, то тогава вашите умения в кухнята определено ще ви изстрелят мощно напред. Защото това са детайли, които са много симпатични в женските очи, тъй като изглеждат нетипични и несвойствени за един мъж.

Все пак все още се смята, че готвенето е главно задължение на жената. Остаряло разбиране по моему, но все още актуално. Ето защо, ако умеете да готвите добре, имате въображение или просто огромно желание да сготвите нещо на любимата, направете го, нищо не губите, освен съсипаните съставки, ако не ви бива.

Но пък ще спечелите симпатиите, че защо не и обичта на любимата си жена, защото сте се постарали да създадете нещо за нея със собствените си ръце, изглежда сякаш искате да се грижите за нея и веднага започва да се чувства по-спокойна и сигурна с вас. Най-малкото, със сигурност си мисли, че искате да я направите щастлива, а помисли ли си го веднъж за вас, вече няма връщане назад, няма как да станете аутсайдер в отношенията си с нея.

Цветина е запален фен на анимационните герои и в свободното си време обича да ги рисува. Играе баскетбол, бокс и футбол. Любознателна, весела и позитивна. Обича да чете и да пътува, като според нея двете са един вид синоними.

Мъжката зона