1
Любопитно
Мачо или джентълмен?
Противно на наложилото се клише, че грубите мачовци са най-харесвани от жените, оказва се че любезните и мили мъже правят повече секс от останалите, пише в.
Мъжката зона
Любопитно
Спечели романа „Инспекцията“ на Джош Малерман
Наричат ги Азбучните момчета. Всяко от тях е на 12 години. Всички заедно живеят в отдалечена от цивилизацията кула, насред гъсти иглолистни гори.
Мъжката зона
Любопитно
Продават на търг уникално Bugatti Type 57S от 1937 г
Рядък Bugatti Type 57S от 1937 г., открит в британска работилница, трябва да бъде продаден на търг следващия месец, като прогнозната цена е между 6,7 и
Мъжката зона
Любопитно
Дорбо урто! (не, няма грешка)
Пешеходци. Натиснах спирачките в последния момент. Нещо се удари в колелата, но не се усети прегазване. Стомахът ми се сви на топка, кръвното ми срита
Мъжката зона
Любопитно
Скалата е най-богатият инфлуенсър в Instagram
Холивудската звезда Дуейн Джонсън-Скалата е най-високо платеният инфлуенсър в Instagram, според британската компания за маркетинг в социални медии – Hopper HQ.
Мъжката зона
Любопитно
Циркаден ритъм и оптимално време за тренировка
В опита си с клиенти през годините съм забелязал, че поначално оптималното време за тренировка не е нещо, за което повечето хора се замислят.
Мъжката зона
Любопитно
Актуалните проблеми на българския футбол
Футболът е най-великата игра в света. Той е създаден, за да обединява хората и да носи радост. За съжаление в България нещата не стоят така.
Мъжката зона
Любопитно
Джеймс Дийн се завръща в киното 64 години след смъртта си
Повече от 60 години след смъртта си, филмовата легенда Джеймс Дийн се завръща на екрана благодарение на специални ефекти, които пресъздават образа му от
Мъжката зона
Любопитно
Плюсовете на студения душ
Отдавна е известно, че студеният душ ни зарежда с енергия и ни помага да се събудим по-лесно сутрин. Но това далеч не са единствените ползи.
Мъжката зона
Любопитно
Награда: Кой спечели сборника на Алвин Шварц „Страшни приказки за мрачни вечери 2“?
Достатъчно смели ли сте за нова порция страшни приказки? Бихте ли качили на автостоп истински призрак? Ще отворите ли прозореца, ако чуете почукване върху стъклото?
Мъжката зона