Лятото в Германия е още по-горещо: отвори врати първият порно караоке бар

Ти и Тя

Не е нужно да можеш да пееш в новия караоке бар, който отвори врати в Хамбург – достатъчни са въздишките, писъците или стенанията, предаде DPA. Първият бар в Германия, посветен на т. нар. порно караоке, бе тържествено открит в квартала Санкт Паули в града.

Посетителите в заведението „Порно караоке бар Оливия Джоунс“ могат да направят свой собствен саундтрак към ретро порно видеа от 70-те и 80-те години на миналия век.

Те могат да участват също в игра, в която конферансието Лекс Дилдо стене, имитирайки изпълнение на прочути песни, и иска от публиката да отгатне кой е хитът. Това е като загрявка преди главното събитие, по време на което срамежливите придобиват добро настроение.

„Новият порно караоке бар е вълнуващо пътуване във времето до началото на порнографията във филмовата индустрия“, разказва Оливия Джоунс.

Посетителите ще могат да направят своя избор измежду около 30 различни филмови клипа. Порното е част от историята на Санкт Паули. Кварталът е известен със своите киносалони за порно филми и многобройните си секс магазини.

Мъжката зона