„Луда надпревара“: задава се най-зрелищното автошоу на лято 2020

Ти и Тя

С отпускането на мерките срещу Ковид-19 събитийният живот започва да се събужда. На всички ни е ясно, че предстои лято без посещения на големи международни звезди в България, но за сметка на това организаторите на изцяло български събития ще се постараят да не скучаем.

Най-голямото събитие в софийска област този юни ще бъде „Луда надпревара“! На 27 и 28 юни в Костинброд, само на 3 минути от София! Отново специално подготвени за Театъра на разрушението автомобили ще се сблъскат в зрелищни и епични битки.

Продължава култовото съперничество за това кой автомобил е най-здрав измежду германските марки BMW, Audi, Mercedes-Benz и Volkswagen. Ще видим нова битка на Ford и Opel, френските марки Renault, Citroen и Peugeot, италианските FIAT и Alfa Romeo, много японски и корейски марки, които трябва да докажат на арената на „Луда надпревара“ репутацията си, че са здрави и надеждни.

И всички се борят за голямата награда – голям скутер.

Между битките зрителите ще имат възможност да наблюдават атрактивно шоу с много мотори изненади! Билетите вече са в продажба в мрежата на Билет БГ, както и от официалният сайт на събитието ludanadprevara. com.

Тъй като сме официален партньор на събитието всички наши читатели могат да се възползват от 20% отстъпка с ПРОМОКОД mustache.

Събитието ще се проведе при спазването на всички противоепидемиологични мерки, като организаторите са изготвили специален план за достъп и управление на движението на публиката на терен, а бройката зрители няма да надвишава 30% от капацитета.

Не пропускайте най-зрелищното автомобилно шоу на годината – в събота и неделя (27 и 28 юни) точно в 16:00 часа в Костинброд!

Мъжката зона