Лига Европа: трети квалификационен кръг

Man’s World

ЦСКА, Лудогорец и Локомотив Пловдив. Към тези 3 отбора ще бъде насочено вниманието ни в четвъртък вечер. Успяхме да вкараме 3 отбора в третия кръг, което със сигурност е добра новина. И трите български отбора ще бъдат домакини в мачовете.

ЦСКА посреща Зоря Луганск на националния стадион „Васил Левски“. Локомотив Пловдив посреща носителя на купата на лигата на Франция – Страсбург. Отбор от топ 5 първенствата ще гостува в България. Няма как да не бъдем доволни от този факт. И Лудогорец посреща уелския шампион TNS, на арената в Разград.

И трите мача са в четвъртък, 8 август, от 20.30. Страсбург на пръв поглед влиза като фаворит в срещата с Локомотив. Шансовете между ЦСКА и Зоря са 50 на 50. А Лудогорец е тоталният фаворит срещу уелсците. Такива са очакванията на повечето специалисти.

Реваншите на тези мачове са само седмица по-късно, на 15 август. Можем само да си пожелаем едни хубави двубои, достойно представяне и успех на българските отбори в предстоящите битки.

Делян (Дидо) Калинков е запален футболен фен, член на българските фен клубове на отборите Нюкасъл и Рома. Обича киното, музиката, историята и литературата. С диплома по Публична администрация в Софийския университет, сега Дидо учи магистратура по спортна журналистика.

Мъжката зона