Лицето издава уменията в секса

Man’s World

Проучвайки древна китайска философия, сексологът Трейси Кокс изгражда теория, че лицето разкрива мъжките умения в любовта и секса, доколко е освободен, верен, топъл, с въображение…

Ако имате по-тъмен цвят на очите, това означава, че сте страстен, топъл и отворен. Синеоките и зеленооките са креативни в сексуалния живот, но често са неверни като партньори, а тези с кафяви очи са дори още по-големи авантюристи.

Съдържание
  1. Устни
  2. Ушите
  3. Вежди

Устни

Големи и сочни устни сочат за чувствени, всеотдайни любовници, но с по-малко въображение и находчивост. По-пълната долна устна е характерна черта на хедонистите във всичко и дори в любовта, а ако е по-тънка, човек вероятно е студен и сдържан.

Малкият нос е символ на сексуална скромност, а този, който е леко заоблен надолу – на чувственост. Хората с тъп нос обикновено са страстни, а тези с крив са романтични и верни.

Ушите

Хората с малки ушни миди са отворени и отдадени на любимия, а тези с по-големи уши са чувствени и страстни любовници, които все пак искат и нещо „странично“.

Вежди

Редките и къси вежди са знак за посветеност и саможертва в любовта, но също и за скромност в желанието за секс. За тези с гъсти вежди се твърди, че са чувствени, но и неверни.

Мъжката зона