Летните флиртове – приятни и полезни

Ти и Тя

Лятото – това безспорно е сезонът на флиртовете, еднократните любови и необвързващите преживявания. Летни фестивали, концерти, дори купон на плажа и… запознанството е налице. Разбира се, би било добре това да се случва на свободните от вас, но нерядко в клопката на неочакваното влюбване попадат и хората във връзка. Морално погледнато не е много редно, но това е предмет на друг разговор. Важното е да знаем, че освен приятни са и полезни.

По мое мнение, да. Приятни са при почти всички положения. Казах почти, защото понякога, когато се напиеш и прекараш нощта с някого, на сутринта жестоката истина за това кого си приел в леглото си, може да те отврати от самия теб. Но това са рисковете на такава нощ.

Иначе обикновено се случва между двама души, които си пасват, завързват разговор и от дума на дума и питие на питие, достигат до следващо ниво на комуникация, така да го наречем. Доста пъти това прераства и в повече срещи, особено когато сте на едно и също място по време на почивката, а тя тепърва започва. Просто усещате, че дали заради топлината на времето или защото просто този човек, когото едва познавате ви е страшно приятен, трябва да продължите да се виждате.

Приятно е да срещнете някого, който освен да споделя с вас красивата гледка и атмосферата на отдих и почивка, може да споделя и ваши любими теми. Да срещнете такъв човек понякога е по-важно от самата почивка, защото нуждата на някого да поговори с някой доста често надделява от тази за отделяне от натовареното ежедневие. Когато двете се комбинират, един човек става много по-уязвим и податлив на флиртове, а и го приема като част от почивката. Именно тук идва и полезността му.

Дали почиваш сам или с приятели, винаги имаш нужда от нещо свежо. Нови отношения, дали изразени в разговор или в приятна нощ, със сигурност повлиява положително на самочувствието. Да усетиш, че си харесван, привлекателен и си обект на интерес неимоверно подобрява качеството на почивката. Е, освен ако не се влюбиш и не е споделено, тогава този флирт малко горчи. Това не се случва планирано или контролирано, но се случва.

Когато за кратко някой те плени, не го познаваш и не знаеш какви са намеренията му към теб, вероятността да се сблъскаш с жестоката истина изведнъж е голяма. Недоразуменията са нормална част от живота на всеки от нас. Но нека признаем, летните флиртове са неизбежна част от този сезон и от вас зависи как да ги приемате. Моят съвет е простичък – забавлявайте се.

Цветина е запален фен на анимационните герои и в свободното си време обича да ги рисува. Играе баскетбол, бокс и футбол. Любознателна, весела и позитивна. Обича да чете и да пътува, като според нея двете са един вид синоними.

Мъжката зона