1
Лайфстайл
Млад и успял: запознайте се с Марк Маркес
Следващата спирка на MotoGP във Валенсия е на 16 ноември, където е и последното състезание за сезона. Една от звездите на MotoGP е петкратният световен
Мъжката зона
Лайфстайл
Как да почиствате белите си кецове?
Белите кецове са възможно най-добрите обувки, измислени някога. Те отиват на всякакви дрехи, внасят стил в аутфита и изобщо добавят онази нотка съвършенство
Мъжката зона
Лайфстайл
Музиката и влиянието, което оказва върху тренировката ви
Тренировките не са това, което бяха. Благодарение на музиката. Правилно подбраният плейлист може да трансформира тренировката ви от задоволяваща в перфектна.
Мъжката зона
Лайфстайл
Audi представи новото A3 Sportback 30 g-tron на метан
Audi представи новото A3 Sportback 30 g-tron, което в Германия струва 30 700 евро. Луксозният хечбек се задвижва от 1,5-литров TFSI със 131 к.
Мъжката зона
Лайфстайл
Най-големите заблуди за алкохола
Едно от нещата, които са вървели ръка за ръка с хората от зората на човешката история чак до наши дни е алкохолът. Хилядолетия наред C2H5OH е имал честта
Мъжката зона
Лайфстайл
Награда: Кой спечели сборника с разкази на Том Ханкс „Рядък модел“?
„Рядък модел“ е сборник от 17 чудесни разказа на двукратния носител на „Оскар“ Том Ханкс, доказателство, че талантът му на разказвач се равнява на актьорския.
Мъжката зона
Лайфстайл
Дрехите, които задължително трябва да имате в гардероба си
Повечето мъже не се интересуват от начина, по който изглеждат и от дрехите, които обличат. Ако и вие сте сред тях, това трябва да се промени. Имидиътли!
Мъжката зона
Лайфстайл
Награда: Кой спечели романа „Последната дворна разпродажба на Фейт Бас Дарлинг“ на Линда Рътлидж?
Очарователен дебютен роман за историята на няколко поколения от виден тексаски род, за пропуснати възможности и нови шансове, за великодушие и изкупление.
Мъжката зона
Лайфстайл
Новият McFizz: Кама Сутра в чаша
Новите чаши на заведенията на McDonald’s в Япония предизвикаха бурни коментари между потребителите в Twitter. Наблюдателни посетители са забелязали, че
Мъжката зона
Лайфстайл
Как да бягаме правилно?
Затварянето на фитнес-центрове и спортните зали поради пандемията от коронавируса доведе до увеличаване на популярността на тичането за здраве, т.
Мъжката зона