Култовите Бийвъс и Бътхед се завръщат в нова версия

Лайфстайл

Бийвъс и Бътхед се завръщат на телевизионния екран в нова версия на анимационната поредица за двамата мързеливци от поколението Х, съобщи Associated Press.

„Времето сякаш е подходящо отново да оглупеем“, каза в изявление Майк Джъдж, създателят на анимационните герои, който ги и озвучава.

„Бийвъс и Бътхед“ дебютира през 1993 г. по тв канала MTV, а занапред ще се излъчва от тв канала Comedy Central, който е поръчал създаването на два сезона от новата поредица. Те ще бъдат подходящи и за стари, и за нови почитатели.

Джъдж ще е сценарист и продуцент на поредицата и отново ще озвучава героите. Оригиналният сериал, който се радваше на популярност заради социалната сатира и бе критикуван заради пиперливия хумор и насилието, се излъчваше до 1997 г. и за кратко бе подновен през 2011 г. Главните герои се появиха и на голям екран през 1996 г. с „Бийвъс и Бътхед оправят Америка“.

„Бийвъс и Бътхед са отчетливият глас на едно поколение и нямаме търпение да видим как се справят в бурните води на един свят, който е на светлинни години от техния“, каза изпълнителният директор на Comedy Central Крис Маккарти в изявление, в което обаче не се посочва точна дата на премиерата на сериала.

Мъжката зона