Крис Хемсуърт става Хълк Хоган

Man’s World

Австралийският актьор Крис Хемсуърт се подготвя за главна роля в предстоящия автобиографичен филм за американския шампион по борба и телевизионен водещ Хълк Хоган, съобщава NME.

„Това е наистина забавен проект“, коментира Хемсуърт. “Лесно е да се досетите, че за тази роля ще трябва да тренирам и да направя повече мускули, отколкото за Тор.“

Той подчерта, че ще трябва сериозно да проучи всичко, свързано с борбата, и също така заяви, че с нетърпение очаква да се срещне „с култовите мустаци на Хоган“.

“Ще бъда блондин, може би с фалшива плешива глава”, сподели Крис Хемсуърт.

Актьорът призна, че все още не е виждал сценария на филма. Проектът, режисиран от Тод Филипс („Жокер“), все още не е стартирал.

“Проектът е в процес на изграждане. Двамата с Тод Филипс се срещнахме преди година или две, за да обсъдим подробностите, включително идеята за филма, която, според мен, в един момент може да стане сериал”, обясни Крис Хемсуърт.

Фактът, че звездата от “Отмъстителите” ще играе в биографичния филм, стана известен през февруари тази година. Сценарият ще бъде написан от Скот Силвър („Жокер“, „Осма миля“) и Джон Полоно („Град на греха“). Премиерата на лентата ще бъде в стрийминг платформата Нетфликс. Дата все още не е обявена.

Мъжката зона
Добави коментар