Коя е любимата ти роля на Брус Уилис? Гласувай и спечели кинобилети за „Стъкления“

Любопитно

Майсторът на свръхестествените истории М. Найт Шамалан се завръща с изцяло новия, провокативен и завладяващ трилър „Стъкления“, обединяващ сюжетните линии и бележещ кулминацията на два от най-забележителните му и най-успешни оригинални филма – „Неуязвимият“ (2000) и „На парчета“ (2016).

Следвайки финалните събития от „На парчета“, историята в „Стъкления“ проследява Дейвид Дън, който е по петите на свръхчовешкото проявление на Кевин Уендъл Кръмб, Звяра. След поредица от ескалиращи сблъсъци между двамата, сенчестото присъствие на познатия под псевдонима си Стъкления Илайджа Прайс започва да изплува като оркестратор, който знае тайни, критични и за двамата мъже и няма да се поколебае да ги използва.

В ролите на Дейвид Дън и Илайджа Прайс от „Неуязвимият“ отново са Брус Уилис и Самюъл Л. Джаксън, а от „На парчета“ се присъединяват Джеймс Макавой като Кевин Уендъл Кръмб и множеството самоличности, които живеят в него, и Аня Тейлър-Джой като единствената пленничка, оцеляла от срещата със Звяра.

Към звездния актьорски състав се включват и носителката на „Златен глобус“ Сара Полсън („Американска криминална история: Народът срещу О Джей Симпсън“), а Спенсър Трийт Кларк и Шарлийн Уудард отново се завръщат към ролите си на сина на Дън и майката на Прайс.

„Стъкления“ идва на 18 януари в кината, IMAX и 4DX.

Тази седмица заедно с приятелите от Форум Филм България и електронното списание © 10-те най отправяме предизвикателство към всички фенове на Брус Уилис и ви питаме – кои са вашите любими роли на актьора? Джон МакКлейн от поредицата „Умирай трудно“, психиатърът от „Шесто чувство“, Джеймс Коул от „12 маймуни“, чикагския лекар от „Лично правосъдие“… списъкът е дълъг и вие смело може да добавяте.

В края на седмицата трима от отговорилите ще спечелят двойни кинобилети за филма „Стъкления“, валидни за веригите на Синема Сити и Кино Арена. А как изглежда списъкът с най-любимите ви роли на Брус Уилис ще разберете в събота, 19 януари, в електронното списание © 10-те най.

И нека гласуването започне сега! Попълнете формата за регистрация, посочете любимата си роля на Брус Уилис и бъдете готови за награда. Имената на наградените ще станат ясни в петък, 18 януари. Успех!

Играта приключи!

Мъжката зона