Колко срещи трябва да минат до първия секс?

Любопитно

Това е въпрос, който се е дискутирал години наред, но може би никога няма да има задоволителен отговор.

Сериалът “Сексът и градът” до някаква степен наложи “правилото за трите срещи” сред жените, но никой не е успял да постави мъжете в подобни рамки.

Учените също са се упражнявали по темата, търсейки истината в тези сложни взаимоотношения. А те са толкова разнообразни, колкото и хората, които участват в тях.

Още по-обширно е понятието “среща”, което всеки приема, тълкува и осъществява по различен начин – двойката излиза сама или с още приятели, веднъж в седмицата или веднъж в месеца. Което означава, че всичко е строго индивидуално и една връзка не може да протече по график.

По-важното от това кога ще започнете да правите секс е това какво вие и вашата половинка мислите за съюза между секса и любовта. Хората, които смятат, че те вървят ръка за ръка, не са склонни на секс, докато не се почувстват сигурни в партньора си. Тези, които поставят рязки граници между секса и любовта, са по-разкрепостени и биха правили секс и на първата среща.

Хубаво е и вие, и вашият партньор да определите към кой от тези два типа хора спадате. Така ще определите личната си зона на комфорт като двойка и няма да робувате на никакви правила.

Сексът е изживяване за двама, по време на което всеки участващ трябва да изпитва удоволствие. Това изживяване не подлежи на предварително планиране и не може да бъде поставено в рамки. Така че, не се впрягайте, пуснете се по течението и се наслаждавайте на случващото се.

Весела е от онези хора, чието чувство за хумор може да те разсмее до сълзи и да те разплаче до смях. Завършила е право, но всячески се опитва да избягва тази сфера. Работила е в едни от най-гледаните риалити формати като „Big Brother“ и „Фермата“.

Мъжката зона