Кой спечели билети за филма „Хелоуин“?

Man’s World

Тази седмица Форум Филм България, музикалният портал © Меломан. бг и електронното списание © 10-те най търсиха най-страшните филми на ужасите, подходящи за нощта на Хелоуин.

В специалната форма всеки можеше да гласува за едно от предложенията или да добави свое, а като наградата – двойни кинобилети за филма „Хелоуин“, валидни за веригите на Синема Сити и Кино Арена.

Гласуването приключи, резултатите са ясни, а как вие подредихте най-страшните филми на ужасите, подходящи за нощта на Хелоуин, ще разберете в събота, 20 октомври, в електронното списание © 10-те най.

Време е за награди. Двойни кинобилети за филма „Хелоуин“ печелят: Тони Михайлов (гр. Пловдив), Филип Неделев (гр. Русе) и Виктория Палчева (гр. София).

Благодарим на всички участници и честито на печелившите! Ето няколко важни уточнения:

  • Кинобилетите, раздавани в рамките на играта, са валидни за кината от веригите на Синема Сити и Кино Арена, в периода от 22.10.2018 г. до 08.11.2018 г.
  • Участниците, спечелили билет за прожекция на филма „Хелоуин“, са длъжни след уведомяването им за наградата в срок до три календарни дни да посочат на чие име да са билетите и за кое кино да бъдат издадени. В противен случай ще загубят правото си да ползват спечелената награда.
  • Кинобилетите са валидни само за филма „Хелоуин“ в рамките на редовните прожекции на филма за кината.
  • Кинобилетите се получават на касата на посоченото от спечелилия ги кино срещу предоставяне на документ за самоличност.
  • Организаторите не носят отговорност в случай, че избраното от победителя кино е отменило прожекциите на филма в посочения период.
  • Кинобилетите не могат да бъдат разменяни срещу паричната им равностойност или други блага.

А дали маскираният убиец Майкъл Майърс ще намери Лори Строуд и кой от тях да умре? Отговорът – в „Хелоуин“. Вече в кината.

Мъжката зона