Кой ще бъде новият Батман?

Man’s World

Робърт Патинсън е основен претендент за ролята на Батман в предстоящия филм на Мат Рийвс, съобщава Hollywood Reporter.

Все още не е ясно дали има изпратено или подписано предложение към актьора, както не е и ясно, кои са останалите претенденти в краткия списък на режисьора. В последния месец за ролята на героя от комиксите на DC бяха спрягани актьорите Арми Хамър, Никълъс Холт и Арън Тейлър-Джонсън.

След не малко забавяне, множество промени, пренаписванe на сценарии и противоречиви информации и спекулации за формата на творческия екип, новият самостоятелен филм за Батман – „The Batman“ на Мат Рийвс, има официална премиерна дата и тя е 25 юни 2021 г.

Рийвс, който стои зад трилогията за „Планетата на маймуните“, пое отговорността за супергероя, след като Бен Афлек се оттегли от режисьорския стол през 2017 г. Към момента Рийвс обмисля създаването на история включваща младия Брус Уейн.

„Не може да имате Батман без злодей“, каза режисьорът в свое интервю в началото на годината. „Очаквайте галерия от злодеи“, споделя още той, като добавя, че кастинга ще започне скоро.

Все още се знае малко за сюжета, но е ясно, че Рийвс ще продуцира филма с колегата си от „Планетата на маймуните“ Дилан Кларк.

Мъжката зона