Кои са любимите пози на мацките?

Лайфстайл

При наличието на Кама сутра и всички възможности, които тя разкрива пред нас с идеите си, едва ли е лесно сами да се досетите коя е позата, която всяка мацка предпочита.

Последната направена анкета от специална организация обаче показва, че една позиция е фаворит сред жените с цели 29%. Става въпрос за „мисионерската“ поза.

Веднага след нея обаче в класацията се нарежда „задната” или по-известната като „кучешка” поза. 27% от анкетираните дами са гласували за нея и са споделили, че това е най-добрият начин да се отърват от напрежението и да достигнат о оргазъм

Третото място е превзето от друга сравнително традиционна поза. С 19% на тази позиция се нарежда „Ездачката”. Явно не малък процент от дамите обичат те да контролират нещата в спалнята и това ги възбужда.

Според експерта Анабел Найт много девойки обичат „мисионерската”, защото изисква повече контакт с половинката и присъства моментът „тяло в тяло – кожа в кожа”.

Много от жените признават, че в тази позиция се чувстват по-романтично и някак свързани с половинката, а междувременно това ги възбужда допълнително.

Въпреки че това не е най-добрата позиция, за да може да си поиграете и с клитора, но явно това не пречи на представителките на нежния пол да достигнат до сюблимния момент.

В проучването 51% от дамите са признали, че най-страстно им се вижда да правят секс в кухнята. А 47% пък залагат на колата. Цели 14% пък споделят, че биха били палави на работното място.

Мъжката зона