Какво предстои във втория сезон на „Игри на волята: България“?

Любопитно

Във втория сезон на най-екстремното риалити в ефира на NOVA „Игри на волята: България“ племената ще имат възможността да живеят на три съвсем нови локации.

В териториалните битки всяка седмица 24-мата участници ще се борят за мястото си на пребиваване – Резиденцията, Стопанството или Дивата река.

В Резиденцията ще живеят победителите в териториалните битки. Тази година най-добрите ще разполагат с плувен басейн, голям двор с хамак, тенис игрище и баскетболен кош. Останалите удобства и привилегии в Резиденцията феновете на предаването ще видят през септември.

Рибарската колиба, в която живееха племената в първи сезон на „Игри на волята: България“, тази година е заменена от Стопанство. В него племето, което заеме второ място в най-важната битка, ще трябва да се погрижи за прехраната си, като отглежда животни, живеещи в него – кокошки, прасета и кози. Освен това, участниците ще имат нелеката задача да подържат зеленчуковата и плодовата градини, които също ще им осигуряват провизии.

Пред най-трудното предизвикателство в „Игри на волята: България“ ще бъде поставено племето, което загуби териториалната битка на Арената. Този сезон третото племе ще опита да намери храна, да изгради подслон и да оцелее не на безлюден плаж, а на брега на Дивата река. Мястото е изключително красиво и живописно, но със сурови условия.

Всички локации ще представят забележителни, но най-вече различни местности по южното ни Черноморие и ще покажат на зрителите красотата на българската природа. Претендентите за голямата награда вече се борят за най-добрата територия, а феновете на най-приключенското риалити в ефира на NOVA ще могат да проследят всички битки от септември!

Мъжката зона