Какво обичат да чуват жените в леглото?

Лайфстайл

Нещата, които възбуждат жените, са различни от тези, които възбуждат нас. Но ако успеем с няколко думи да нарисуваме на жената до себе си една еротична картина, тя вече е настроена на съответната вълна. Затова в наш най-голям интерес е да се научим да казваме подходящите неща. И така, ето ги най-добрите думи, които можеш да кажеш на една жена, след като вече си я отделил от тези досадни дрехи:

“Искам да те накарам да се чувстваш добре/ прекрасно/ невероятно…”

Простичко и много ефикасно. Прекрасен начин да я накараш да се отпусне и да я убедиш, че е направила добър избор, като си е легнала с теб. За максимален ефект ѝ го кажи преди или по време на любовната игра.

“Харесва ми как стенеш по време на оргазъм”

Ако познаваш добре приятелката си и знаеш, че тя наистина е стигнала до оргазъм, тогава тази реплика е за теб. Понякога, дори когато наистина свършва, на жената може да ѝ е неловко да вика. Но повечето мъже обичат жената да стене в леглото, защото това ни помага да разберем, че наистина ѝ доставяме удоволствие. Затова я окуражи да вика, като ѝ кажеш колко много това ти харесва.

“Имаш толкова страхотно…”

Избери любима част от тялото ѝ, но някоя, за която знаеш, че и тя харесва. Така няма да има противоречие между мненията ви. Жените са известни с това, че се засягат от несполучливи комплименти по отношение на части от телата им, така че стъпвай внимателно.

“Харесва ми вкусът ти. Бих могъл да стоя тук долу с часове”

Това я уверява, че на теб ти харесва да ѝ правиш орална любов и че миризмата там долу ти харесва. Можеш да го кажеш в кратка пауза по време на оралния секс или веднага след него. Вероятно най-добре звучи, когато се казва със сериозен, полуизтощен глас.

“Какво си представяш в момента?”

Така ще я накараш да говори за сексуалните си желания и да участва в създаването на подходящата атмосфера. Тук идеята е да ѝ помогнеш да сподели всякакви тайни фантазии или желания, които иначе не би казала.

“Толкова е хубаво! Обичам когато… (правиш еди-какво си)”

Това отново има за цел да я накара да се чувства комфортно (и добра в това, което прави) и така тя даже ще се постарае да го прави още по-добре. И още нещо – когато знае, че едно нещо ти харесва, тя ще го има предвид и следващия път.

Мъжката зона