Какво искат жените на почивка?

Man’s World

За всеки мъж почивката е времето, когато (би трябвало да) отделя повече внимание на половинката си. До голяма степен обаче това означава да я търпи с всички нейни дразнещи черти и странности. Е, да, обичате си я, но има някои неща, които трудно понасяте. Разбирам ви! С всички е така. Но пък съществуват едни общодостъпни факти за жените на почивка, които всеки мъж е добре да има предвид.

Искат да са с вас

Ако не сте заедно по някаква друга причина, освен тази, че се обичате, тя иска да е повече време с вас. Иска да усеща топлината ви по-силно от тази на слънцето. И повярвайте, една жена може да разцъфне по неподозиран начин, ако е обичана от любимия си мъж. И това няма нищо общо със сезона.

Искат да пътуват

Малко са жените, които да не го обичат. Да посещават нови места или любими вече познати такива. Всичко идва от любопитната природа на дамите. Винаги са отворени са нови и интересни познания. А ако ги открият с вас, още по-добре.

Искат да им покажете, че ги обичате

… например да резервирате маса на крайбрежния ресторант до хотела и да поръчате да я украсят. Да сложат свещи, да е специална вечер. Дори да е само една, дори да няма повод. Ако я чакате с букет цветя до масата за вечеря, а на нея има любимите ѝ ястия, романтична музика и вие усмихнат да я гледате влюбено, нищо друго не ѝ трябва.

Искат приключения

С вас! Тук намират място по-нестандартният тип жени, които не се задоволяват само с романтиката и любовта на думи. Лудите жени, които напускат работа вечер и отиват пак сутрин с мисълта как ще дойде моментът да ви отведат в другия край на страната или дори на света, за да правите нещо заедно – скачане с бънджи, парашут, гмуркане, скачане от скали като малки деца, рафтинг, плаване с лодка, нещо диво и различно, но винаги заедно.

Иска да си почине

Не го предполагахте нали? Тривиално, но истина. Тя просто иска да сподели спокойни мигове с любимия човек. Иска да се буди и да вижда него на фона на красивата гледка. Иска да види как се отразява сутрешното слънце в очите му и той примижава недоволно. Иска да я държите в прегръдките си възможно повече и да я гледате, както я гледахте, когато за пръв път и двамата разбрахте, че се обичате. Онзи специалният начин със светулките в очите. Всичко е толкова просто, когато сте заедно и нищо друго няма значение. Сякаш сте само двамата на отдалечено от останалия свят късче свят и това е достатъчно.

Цветина е запален фен на анимационните герои и в свободното си време обича да ги рисува. Играе баскетбол, бокс и футбол. Любознателна, весела и позитивна. Обича да чете и да пътува, като според нея двете са един вид синоними.

Мъжката зона
Добави коментар