Какво да правите когато се влюбите в обвързана/ омъжена жена?

Лайфстайл

Един от най-симпатичните моменти в живота на всеки мъж е да го видите влюбен. Това обаче е нищо, ако става дума за влюбване в омъжена/ обвързана жена. Може би ще ви изненадам, но макар и да уважавам връзките и принадлежността към тях, съвсем не съм съгласна една жена да не бъде ухажвана, забелязвана и ценена само защото „вече е заета“. Това понятие отдавна е демоде, защото човекът в една връзка е всичко друго, но не и зает.

Той е обичан, обгрижван, щастлив, уважаван, задоволен, пълноценен, но зает – не. Така че не очаквайте щом една жена е с вас да не се наслаждава на чужди комплименти. Разчитайте да не се поддава, ако има достойнство, но всяка една дама (че и вие господа) обожава да бъде галено самочувствието ѝ. А когато едната част от двойката не е забелязвана, обичана и ценена, макар и да е формално обвързана, то тя емоционално е напълно закономерно свободна да търси някой, който да я третира както заслужава и да я обича.

Но не едновременно с настоящата си връзка. За всичко си има ред и той е принципен. И така нека разгледаме няколко начина, с които можете да си „откраднете“ любимата жена от вече нелюбящия любим или изчерпаната и връзка.

Поинтересувайте се от нея

Бъдете любознателен, но не нахален. Заинтригуван, но не вулгарен. Тоест, не имитирайте загриженост и съпричастност, ако не ви идва отвътре. Тънкият номер за единия секс може да мине само при най-глупавите. Но дори и те вече няма лесно да ви се хванат. Колкото повече покажете, че ви пука за нея, толкова по-голям шанс имате да се сближите. Имайте предвид, че ако е омъжена е доста по-опитна от вас в отношенията си с хората, все пак е била в затвора и лесно няма да я вкарате пак. Ако пък е по-интелигентна от вас, може дори да ви използва, за да си прекара добре, но без да ви приеме насериозно. Ето защо трябва да се държите умерено и да сте търпелив.

Бъдете позитивен

Нека усмивката ви бъде постоянен спътник. Един греещ мъж е много по-привлекателен от буреносния облак. Ако си мислите, че сте по-мъжествен щом сте намръщен, много е вероятно тя да отвори чадъра си и да си останете на сухо. Не забравяйте – трябва да превъзхождате сегашната ѝ половинка с нещо осезаемо, а в случай, че не познавате съперника си, поне можете да се усмихвате… Така можете без да искате да минете няколко позиции напред в подреждането. Но не без повод, ако се смеете непрекъснато без причина и без оглед на ситуацията, дори да имате зъби, би било доста конфузен момент. А ако нямате дентални белези, още повече.

Разсмейте я

О, това е един огромен жокер. Ако имате чувство за хумор, което разбират повече от 2 души (вие и майка ви), тогава използвайте го смело. Това е един верен шифър към защитения с поне още 5 сейф, наречен женско сърце. Но внимавайте, може да се окаже, че сте се надценили и всъщност не сте толкова добър! По-добре първо пробвайте шегите си на друг, защото днешните дамски чанти са по-тежки от едно време.

Демонстрирайте стабилност

Тъкмо това търси една жена, която в момента във връзка. Това е търсела и преди, за да избере сериозното обвързване. По някаква причина го е изгубила с времето и вече не е сигурна в сегашната си ситуация, но вие вече сте тук, за да я избавите. Ако имате сериозна професия, утвърдена позиция в обществото (имам предвид да имате покрив, кариера, дюшек, а не кашони, и топло жилище) и зрял характер, имате голямо предимство. Това последното изобщо не е в зависимост с другите и често е дефицит за мнозина. За него обаче няма рецепта, то е съставено от комплексни фактори и се изгражда с годините и опита.

Увереност, възпитание, подход

Златното трио. Първо, покажете, че вие сте мъжът за нея, че можете да я обичате без да бягате от трудните моменти. Че може да разчита на вас, дори когато хич не ѝ е лесно и тя самата не е лесна за понасяне. После изчакайте удобен момент и бъдете галантен – едно цвете, шоколад и комплимент след тежък работен ден и тя ще ви види в светлината на идеален партньор. Особено след като нейният настоящ такъв отдавна не се сеща за това. Всичко това е подходът, който може да ви донесе максималния брой точки и да спечелите голямата награда – сърцето на обожаваната жена. Но не забравяйте и принципите си – колкото и да сте привлечен, пленен и лудо влюбен, изчакайте тя да вземе решението да бъде с вас и да напусне сегашната си връзка, защото моралът е в основата на началото на всяка връзка. А липсата му е в основата на всеки край. Дори изисквайте тази принципност, заради своето достойнство и нейната чест. Старомодно, но и вечно актуално.

Цветина е запален фен на анимационните герои и в свободното си време обича да ги рисува. Играе баскетбол, бокс и футбол. Любознателна, весела и позитивна. Обича да чете и да пътува, като според нея двете са един вид синоними.

Мъжката зона