Какво да подарите на жена си (а и не само) за Коледа?

Man’s World

Бях си обещала – тази година никакво коледно настроение преди 24 декември. Но, can’t help it! Колкото и да се опитвам, в главата ми звучи като от зала с перфектна акустика laaast Christmas I gave you my heart… Защо пък да потискаме празничното настроение? Защо то да не трае толкова дълго, колкото ни е хубаво?!

Наскоро гледах на кино „Последната Коледа“ с Емилия Кларк (между другото, силно ви го препоръчвам). Един от главните му герои казва, че думата „нормално“ трябва да бъде изтрита от речника. Couldn’t agree more. Или на български – подкрепям с две ръце. Нормално е онова, което ни прави щастливи. Точка. И ако това е Коледа през август, то така да бъде. Или ядене на грозде под душа, целуване на котешки уши, пиене на бира с плодов сок…

Ако пък е подаряване на коледни подаръци на близки и далечни дами, то останете до края на материала, за да видите десет идеи, които може да ви заинтригуват. Или да дадат тласък на вашето въображение. Да започваме!

1. Адвент календар

Адвент календарите са прекрасен многокомпонентен подарък за жени, които обичат да се глезят. Обикновено в тях ще откриете грим продукти и аксесоари, козметика за тяло, парфюми и т. н. За да се спрете на подходящ избор, можете да потърсите ревютата на популярни български влогърки онлайн. Календарите са налични в повечето големи дрогерии и популярни сайтове за козметика.

2. СПА комплект

Този подарък изисква вашата креативност и добро познаване на човека, за когото е предназначен. Изберете красива кутия, вземете цветна хартия или красив тюл, с които да я украсите. В нея можете да сложите соли за вана, ароматен душ гел, красив лак за нокти, мини бутилчица шампанско, скраб за тяло, лента за глава, маска за лице, крем за ръце… каквото обича да използва получателят на СПА изненадата. Гарнирайте с ръчно изработена картичка и поднесете с любов!

3. Ароматна свещ

Сигурно някои от вас ще си помислят, че това е банален и изтъркан подарък. Ако се поинтересувате обаче, ще видите, че на пазара има изключително луксозни и интересни ароматни свещи, които определено не са жест за всеки ден. Една такава свещ е изключително подходяща за дамите, които си падат по качествени аромати и парфюми.

Още идеи за коледни подаръци вижте в електронното списание © 10-те най.

Мъжката зона